Reviews van deze auteur

Mooiland slaapt

Review over Mooiland

Mooiland zit te slapen, jarenlang werd er geen onderhoud gepleegd aan cv installaties omdat Mooiland slaapt.
Mooiland werkt reactief ipv proactief, pas als huurders aan de bel trekken wordt Mooiland wakker en mag je als huurder zrlf het onderhoud regelen. Wat een service!
Daarna veegt Mooiland hun bordje schoon, iedereen en alles is fout behalve Mooiland die als verhuurder opdracht gaf tot aanleg van de cv installatie EN onderhoud.
In mijn straat waren 2 adressen met cv installaties zonder onderhoud sinds 2018. Weer een andere cv installatie was al 20 jaar oud en dat heeft de huurder zelf maar gemeldt aan Mooiland.
Mooiland weet niet wat er speelt in hun huurwoningen, slaapt, schuift verantwoordelijkheid af en bagatalliseerd alles zolang er geen doden vallen of dakken eraf vliegen.
Mooiland noemt alles incidenten maar hoeveel incidenten maken het een structureel probleem??
Betaal de huur eens niet op tijd dan is Mooiland wel proactief, ze kunnen dus wel enorm proactief werken maar alleen als het Mooiland goed uitkomt blijkbaar.

Sterke punten
Mooie naam en mooi logo

Zwakke punten
Communicatie, zelfbewust inzicht, objectiviteit, organisatie, emphatisch vermogen, verantwoordelijkheid nemen, structuur in organisatie lijkt te ontbreken, niet alles een incident noemen.

reacties: