Reviews van deze auteur

ellendig wonen

Review over Wonen Limburg

woon in een jaren 60 gebouw met blokverwarming. Blokverwarming werkt voor geen meter, is lauw, blijft koud in woning maar wel dure jaarrekeningen. Blokverwarming is nog duurder dan een eigen cv-ketel. Wonen Limburg wilt hier niks aan doen. Helpt totaal niet, denkt alleen aan hun zakken vullen en de mijne leeg halen. Verder veel vocht en condens problemen in oude woning, tochtproblemen. Schimmelproblemen, ben moe van dit schoonmaken. Ik krijg geen hulp hierin van wonen limburg. Veel geluidsoverlast van meerdere buren in oude gebouw, slaap en rust kun je vergeten, aan alle kanten geluiden. helaas is fundament van woning ook van slechte kwaliteit, alle auto's het vele verkeer dat hier op de noordsingel en meterikseweg horst, langs gebouw rijdt, hoor je binnen in de woning te zwaar. akelig zo wonen. ben op spoed zoek naar een andere woning.

Sterke punten
geen woongenot gunnen medemens, alleen uitmelken.

Zwakke punten
geen hulp, creëert zelf zwakke punten.

vreselijke woonbedrijf

Review over Wonion

Meerdere negatieve ervaringen met wonion meegemaakt, eerst moet je een woning bekijken, maar komt geen medewerker om je de woning te laten zien, dus je rijdt helemaal naar ULft, krijg je sleutels om zelf de woning te bekijken zonder medewerker, kom je bij woning, heb je geen complete sleutels gekregen, geen toegang, weer terug, nieuwe sleutels, dan pas wel naar binnen, wat een gedoe en slechte service. Andere keren bezichtiging woningen van slecht onderhoud, slecht kwaliteit maar hoge huren, je hoort medewerker praten met de onderhoudsmonteur dat ze niks aan de schimmel in de woning willen doen, laat de nieuwe bewoner dit zelf doen. hopelijk was de nieuwe bewoner slim genoeg om de huurcommissie te benaderen en klacht in te dienen. En een andere negatieve ervaring was dat ik 1e kandidaat was voor een woning, maar ze mij nooit benaderd hadden, had dus de klachtencommissie van die regio benaderd, had gelijk gekregen, maar was inmiddels verhuisd naar een andere woning (zonder lokale voorzieningen/geen supermarkt etc), dus vervangende woning kreeg ik niet in Ulft. Rotzooi.

Sterke punten
pesten

Zwakke punten
pesten

gezondheidsproblemen overlast

Review over Wonen Limburg

Heb gezondheidsproblemen door burenoverlast in een zeer gehorige gebouw. Zal dit niet kunnen volhouden op lange termijn, vorige bewoner is overleden, die had ook veel gezondheidsproblemen volgens buurvrouw. In welke verkeerde woning ben ik terechtgekomen? Wonen Limburg wilt alleen de huur per maand maar interesseert je gezondheid of je woongenot totaal niet. Zwaar klote zo wonen. Iemand enige tips om zo snel mogelijk te verhuizen of wonen limburg voor de rechter te dagen?

Sterke punten
huur innen met dreiging deurwaarder en je op straat zetten, wat me niet erg lijkt aangezien je totaal in deze woning niet kunt slapen. misschien is het bij een daklozenopvang beter van rust.

Zwakke punten
Bieden slechte kwaliteit woningen aan. Meerdere in verleden bezichtigt, kwaliteit valt tegen, laat staan de isolatie. Geen menswaardige gezonde woningen. Uitputtend zo wonen.

reacties: