Wonen Limburg: een betrouwbare en behulpzame partner op de woningmarkt. Welkom bij Wonen Limburg, we zijn blij dat u er bent. Omdat we er voor u zijn, maar ook omdat we sámen met u goede dingen nóg beter kunnen doen. En nieuwe initiatieven kunnen oppakken. Wij, Ger Peeters en Wim Hazeu zijn de bestuurders van Wonen Limburg. U bent bij ons betrokken omdat u bij ons huurt, wilt huren of met ons samenwerkt. En wij zijn Wonen Limburg. Een organisatie waarbij iedereen zich thuis voelt en waar we met passie werken aan de samenleving waarvan we allemaal deel uitmaken.

Wonen Limburg Reviews

 • Had op een woning gereageerd met meer rust en vrijheid van buren, maar woonbedrijf heeft besloten om de woning te verkopen. Was nummer 1 volgens de wachtrij online. Echt jammer en zonde. Weer minder (goede) huurwoningen en weer langer wachten, terwijl er huurwoningen tekort is. Wat een schande van de woonbedrijf.

  Zwakke punten
  huurwoningen verkopen. weinig sociale huurwoningen. Lange wachtlijst. veel woningen vertonen slecht onderhoud/oudbouw.

  Door avi op 27 januari 2020 Reageer
 • Meest slechte service die ik ooit heb meegemaakt. Je krijgt mensen aan de lijn die je niet serieus nemen en niet weten waar ze het over hebben.
  Ze sturen je van het kastje naar de muur!

  Zwakke punten
  Slechte service

  Door Briere op 17 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb het geduld niet meer om hier rustig een review te schrijven, ik geef toch enkele voorbeelden van de meest klantonvriendelijkheid huurcooperatie die ik ken. Om zo andere mogelijke huurder te waarschuwen en iedereen die overweegt bij Wonen Limburg te gaan huren ook te waarschuwen, want zelf zullen ze dat niet doen...

  4 jaar lang heb ik bij wonen Limburg gehuurd. En daar was helaas veel te vaak iets mis.
  Zo hebben zij mij 1,5 jaar laten lopen met een lekkage in mijn badkamer! Ze konden het probleem niet vinden dus ja... Nee! Wonen Limburg zal op dat moment echt niet haar uiterste best voor je doen, helaas. Het gevolg? 1,5 jaar overlast en uiteindelijk ook ongedierte wat goed gedijt bij een vochtige omgeving.
  We zijn hier met elkaar over in gesprek gegaan, maar ik voelde mij allerminst gehoord, Wonen Limburg zal er alles aan doen om zelf in het gelijk te komen.
  Daarnaast wordt er regelmatig geblowed door andere huurders in het gebouw.. lekker als het dan in jouw eigen appartement naar wiet stinkt! Wonen Limburg doet daar in ieder geval niks aan.

  Uiteindelijk vind ik een andere woning, weg bij Wonen Limburg, maar de afhandeling laat uiteraard ook te wensen over!
  Op de afgesproken datum van de eindopname verschijnt er... niemand! Wonen Limburg zelf is dan nog voor 30 minuten onbereikbaar. Op het moment dat ik bel krijg ik zelfs nog het verwijt dat de afspraak nu voor de deur staat... ja daag wel mooi 30 minuten te laat!
  Uiteindelijk verplaatst de eindopname naar de volgende dag, als je dan denkt dat het toch nog goed afloopt heb je het mis.
  Wonen Limburg stuurt je namelijk een rekening... of ik nog even de huur wil betalen van die ene dag die ik het langer heb gehuurd... of bedoel je die ene dag waarop jullie voor de zoveelste keer je afspraken niet nakomen..

  Een organisatie waar je ver bij uit de buurt moet blijven als je het mij vraagt!

  Groet een zeer ontevreden huurder

  Sterke punten
  Die kennen ze niet!

  Zwakke punten
  Naast het gehele bovenstaande verhaal.. durven ze ook een zeer hoge huur te vragen voor een schamele service.

  Door Anouk op 18 mei 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Wonen Limburg

Schrijf je eigen reviewVergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties