Reviews van deze auteur

Nooit maar dan ook nooit in zee gaan met Wonen Limburg, zeer klant onvriendelijke organisatie!

Review over Wonen Limburg

Ik heb het geduld niet meer om hier rustig een review te schrijven, ik geef toch enkele voorbeelden van de meest klantonvriendelijkheid huurcooperatie die ik ken. Om zo andere mogelijke huurder te waarschuwen en iedereen die overweegt bij Wonen Limburg te gaan huren ook te waarschuwen, want zelf zullen ze dat niet doen...

4 jaar lang heb ik bij wonen Limburg gehuurd. En daar was helaas veel te vaak iets mis.
Zo hebben zij mij 1,5 jaar laten lopen met een lekkage in mijn badkamer! Ze konden het probleem niet vinden dus ja... Nee! Wonen Limburg zal op dat moment echt niet haar uiterste best voor je doen, helaas. Het gevolg? 1,5 jaar overlast en uiteindelijk ook ongedierte wat goed gedijt bij een vochtige omgeving.
We zijn hier met elkaar over in gesprek gegaan, maar ik voelde mij allerminst gehoord, Wonen Limburg zal er alles aan doen om zelf in het gelijk te komen.
Daarnaast wordt er regelmatig geblowed door andere huurders in het gebouw.. lekker als het dan in jouw eigen appartement naar wiet stinkt! Wonen Limburg doet daar in ieder geval niks aan.

Uiteindelijk vind ik een andere woning, weg bij Wonen Limburg, maar de afhandeling laat uiteraard ook te wensen over!
Op de afgesproken datum van de eindopname verschijnt er... niemand! Wonen Limburg zelf is dan nog voor 30 minuten onbereikbaar. Op het moment dat ik bel krijg ik zelfs nog het verwijt dat de afspraak nu voor de deur staat... ja daag wel mooi 30 minuten te laat!
Uiteindelijk verplaatst de eindopname naar de volgende dag, als je dan denkt dat het toch nog goed afloopt heb je het mis.
Wonen Limburg stuurt je namelijk een rekening... of ik nog even de huur wil betalen van die ene dag die ik het langer heb gehuurd... of bedoel je die ene dag waarop jullie voor de zoveelste keer je afspraken niet nakomen..

Een organisatie waar je ver bij uit de buurt moet blijven als je het mij vraagt!

Groet een zeer ontevreden huurder

Sterke punten
Die kennen ze niet!

Zwakke punten
Naast het gehele bovenstaande verhaal.. durven ze ook een zeer hoge huur te vragen voor een schamele service.

reacties: