Reviews van deze auteur

Vivare heeft voor een nette en gepaste oplossing gezorgd

Review over Vivare

Over voorgaande ervaring met Vivare was ik niet te spreken. Een boel ellende met het aanleveren van documenten, communicatieproblemen, etc en uiteindelijk het op de avond van sleuteloverdracht 10 december nog afzeggen van een woning ivm asbest. Ik moest zelf de volgende dag op kantoor komen voor een oplossing.
Maar het is opgelost. En netjes ook. Er moest even wat voor gebeuren, een niet al te vrolijk gesprek, maar met ruim een halve dag was het dan toch geregeld. De voorbereiding en in orde maken van alle bijkomende zaken was de volgende dag gereed en in dezelfde ochtend 12 december nog ontving ik de sleutel van een nette huurwoning in een hele nette wijk. Dit was dan ook nog eens een woning, eigenlijk ver boven mijn budget maar aangeboden voor de huurprijs van de woning die werd afgezegd. De woning is ruim zat en de locatie komt alleen nog maar beter uit dan waar ik eigenlijk zou komen. Ik woon hier maar voor anderhalve maand en met de kinderen in het weekend, in afwachting van de sleutel van een koopwoning op 3 febr 2020 dus het is misschien niet overdreven veel gevraagd. Maar Vivare heeft mijn klacht uiteindelijk wel serieus genomen en dit dubbeldik goed gemaakt. Pluimpje!

Sterke punten
Leren van een fout en het adequaat oppakken

Zwakke punten
Als het sterke punt overheerst, hopelijk blijft er dan zo min mogelijk van de voorgaande zwakke punten over.

nog nooit zo'n ellende meegemaakt!!!

Review over Vivare

Ronduit verschrikkelijk en verre van service? Hoe bestaat dit? Al vanaf dag 1 problemen. Documenten direct aangeleverd maar geen enkel respons. Tientallen malen om reacties gevraagd. nooit gekregen maar steeds bericht dat ze niets hebben ontvangen. Ik kreeg zelfs een ultimatum anders zou de woning naar nummer 2 gaan. Niets maar dan ook niets hielp. Telefoon, mail, via een vriend. Uiteindelijk kwam het net goed met akkoord. Nooit geen echte excuses gezien. Ik moest vaak noodgedwongen in mijn enige korte pauze op de dag bellen en dan luisteren ze niet eens goed naar je. Het helpt ook niets. En je kunt nooit de juiste contactpersoon te spreken krijgen.
Vervolgens hoor ik weeeeekenlang niets, alles is voorbereid, opgezegd, overgezet en ingepakt.
En 3 kwartier (ja je leest het goed!) van te voren wordt er ineens asbest geconstateerd?????!!!! WTF! Dat weet je dan pas? Men probeert mij te bellen tijdens mijn werktijd waarin ik duidelijk 1000 maal heb laten weten dat ze dan mijn vriend moeten bellen omdat ik dan door werkomstandigheden telefonisch niet bereikbaar ben. maar nee hoor, ze spreken een kwartier voor de sleuteloverdracht in de voicemail in dat het niet doorgaat zonder opgaaf van redenen met een telefoonnummer dat ik vervolgens niet kan bereiken! Er was een alternatieve mogelijkheid waardoor men mij daarna snel terugbelde. TOEN kreeg ik pas te horen dat er asbest in de woning zit en dat het niet eerder dan 2020 wordt. Deze woning heb ik dringend voor mij en mijn kinderen nodig want over enkele dagen is het weekend en dan moeten we oververhuizen. In januari heeft het voor ons geen zin meer en is onmogelijk. Ook klopt de tijd van de afspraak niet met wat telefonisch met mij is gecommuniceerd. Men stond er al op de tijd die als eerst was afgesproken. Mijn huur elders is opgezegd per 16 dec en het is nu 10 dec. En mijn werk is hier in de buurt en mijn huidige woning ruim 100 km uit de buurt. Mijn kinderen hebben ook per direct onderdak nodig. Wij moeten per direct een woning hebben. Pislink aangegeven dat er per direct een oplossing moet komen. Kan ik morgenochtend zeer en zeer onwenselijk vrij nemen van mijn werk, wat veel nieuwe problemen oplevert om alsnog te komen op kantoor. Alles is al overgezet, ingehuurd, ingeschakeld.. Hoe gaat Vivare dit ooit nog op tijd oplossen? Morgenavond heb ik een sleutel nodig van een soortgelijke woning, in de buurt, niet duurder en niet in een rotbuurt! Ik ga er wel met kinderen wonen. En morgenavond is mijn enige mogelijkheid nog om iets voor te bereiden. Ik kan nu iedereen en alles weer verzetten en afzeggen. Wat een drama. Nog nooit meegemaakt dit. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost... Voor ons is dit ter overbrugging naar een koopwoning. In plaats van een gemak uit noodvoorziening hebben we er nu een bult ellende bij. Dit kunnen we naast alle drukte helemaal niet meer aan. Misgelopen inkomsten uit werk en evt bijkomende onkosten zal ik zeker op Vivare verhalen. Deze review zou ik het liefst 0 sterren geven, maar dat is niet mogelijk. Hopelijk staat deze ene ster dan nog voor een goede oplossing morgenochtend. Wat ben ik blij als ik van Vivare af ben zeg!

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
communicatie
beloftes
betrouwbaarheid
afspraken
sociale vaardigheden
Ik hoop dat ik oplossingen hier niet meer bij hoef te schrijven

reacties: