Koopwoning of huurwoningen Arnhem | Vivare

Vivare Reviews

  Zwembad

  HET REGENT EN REGENT...MIJN TUIN MOEST AANGEPAST!!

  TEVEEL GROEN WEG...IK HEB NU EEN MODDERZWEMBAD ACHTER IN MIJN TUIN!!
  ER MOETEN PLANTEN TERUG...DUS VIVARE KOM MAAR OP...
  KRIJG IK STRAKS OP DE KOP, DAT HET GEEN TUIN IS!!! WAT HET ZEER ZEKER WEL WAS!@@
  NU DUS EEN MODDERPOEL!!

  DANK JULLIE WEL -----(( NOT DUS

  Sterke punten
  ALLEEN TOP SCHUTTING

  Zwakke punten
  GEEN BEGRIP ZWAAR GEHANDICAPT PERSOON, DIE AFHANKELIJK IS VAN EEN PAAR MENSEN, WAAR ZE OOK VAN TE HOREN KRIJGT, SORRY LIEVERD...IK HEB OOK NOG EEN EIGEN LEVEN!

  Dat kan niet

  Na de renovatie hebben wij een co2 sensor in de woonkamer.
  Helaas is deze onder de thermostaat van de woonkamer geplaatst.
  Deze sensoren worden best wel behoorlijk warm, ongeveer 26 graden.
  De kamerthermostaat word dus beïnvloed door de co2 sensor.
  Toen ik dit bij vivare aankaarte met daarbij een foto genomen met een infrarood camera waaruit blijkt hoe warm de sensor word.
  Kreeg ik als reactie dat dat niet kon want zij hadden hier nog nooit van gehoord.
  Dus als ze er bij vivare nog nooit van gehoord hebben dan kan het dus niet.

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Service verlenen en toezicht houden op hun aannemers.

  Bereikbaarheid en reageren

  Telefonisch maar van 10:00 tot 15:00 bereikbaar.
  Belachelijke wachttijden aan de telefoon, begrijpelijk want ze zijn maar 5 uur per dag bereikbaar.
  Niet dat er werknemers bijgeschaald worden om drukte op te vangen neee, laten we gewoon minder telefoontjes behandelen. Idem voor verbouwings aanvragen.
  Aanvraag 8-10 weken wachttijd voor een aanvraag om simpele gaatjes te boren.
  Vivare is er niet om te je te helpen, ze helpen vooral hunzelf.
  Blijf de druk opvoeren door iedere dag te bellen / mailen dat is helaas het enige wat je kan doen.

  Gehorig

  Let op: woningen aan Het Kleine Oord Centrum in Arnhem zijn vrij gehorig en hierdoor minder geschikt voor huishoudens met kinderen en bewoners die niet op zoek zijn naar onrust & overlast!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Gehorig & overlast

  Let op: woningen aan Het Kleine Oord Centrum in Arnhem zijn vrij gehorig en hierdoor minder geschikt voor huishoudens met kinderen en bewoners die niet op zoek zijn naar onrust & overlast!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Huize Chaos

  Niet aan Het Kleine Oord in Arnhem wonen Het zijn slecht onderhouden verpauperde appartementen, achtertuin op de begane grond, is de schuur gedateerd, woningen zijn erg gehorig, veel troep, afval, criminaliteit, en de appartementen zijn erg slecht onderhouden. Niet hygiënisch en veel ongedierte door veel achterstallig dump huisraad goederen rotzooi & afval

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Klachtafhandeling

  Er wordt niets tot nauwelijks iets aan klachten gedaan. Ik heb met burenconflict zelfs advocaat ingeschakeld en gewonnen. Vivare deed niks. Het verbaast mij ook hoe bewoners hun voortuin kunnen laten verwoekeren. Volgens Vivare behoor je dat bij te houden. De buurt waarin ik woon lijkt wel bij sommige mensen een getto te worden. Ook met gevaarlijke situatie rond keukenrenovatie. Een gaslek. Met spoed een monteur bij geweest. Een en ander ging mis. Duidelijke mail gestuurd met foto's als bewijs. Bestand met foto's niet eens geopend door vivare. Mijn ervaring is dat ze niets doen bij klachten.

  Ramp

  Als je veel gezeik wilt, dan begin je met een huis huren van vivare. Overval waar je hulp bij nodig hebt zullen zij je te kort doen. Ongelooflijk dan zon bedrijf kan blijven bestaan.

  Slecht

  Je moet bepaalde informatie 9x doorgeven voordat ze het aanpassen in hun systeem. Verder denken ze totaal niet meer om tot een oplossing of alternatief te komen. De vrouw aan de telefoon was totaal niet meelevend en luistert totaal niet naar wat je zegt. Schandalig hoe zij mensen behandelen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk
  Niet meelevend
  Niet meedenkend
  Slechte administratie

  Vivare heeft voor een nette en gepaste oplossing gezorgd

  Over voorgaande ervaring met Vivare was ik niet te spreken. Een boel ellende met het aanleveren van documenten, communicatieproblemen, etc en uiteindelijk het op de avond van sleuteloverdracht 10 december nog afzeggen van een woning ivm asbest. Ik moest zelf de volgende dag op kantoor komen voor een oplossing.
  Maar het is opgelost. En netjes ook. Er moest even wat voor gebeuren, een niet al te vrolijk gesprek, maar met ruim een halve dag was het dan toch geregeld. De voorbereiding en in orde maken van alle bijkomende zaken was de volgende dag gereed en in dezelfde ochtend 12 december nog ontving ik de sleutel van een nette huurwoning in een hele nette wijk. Dit was dan ook nog eens een woning, eigenlijk ver boven mijn budget maar aangeboden voor de huurprijs van de woning die werd afgezegd. De woning is ruim zat en de locatie komt alleen nog maar beter uit dan waar ik eigenlijk zou komen. Ik woon hier maar voor anderhalve maand en met de kinderen in het weekend, in afwachting van de sleutel van een koopwoning op 3 febr 2020 dus het is misschien niet overdreven veel gevraagd. Maar Vivare heeft mijn klacht uiteindelijk wel serieus genomen en dit dubbeldik goed gemaakt. Pluimpje!

  Sterke punten
  Leren van een fout en het adequaat oppakken

  Zwakke punten
  Als het sterke punt overheerst, hopelijk blijft er dan zo min mogelijk van de voorgaande zwakke punten over.

  nog nooit zo'n ellende meegemaakt!!!

  Ronduit verschrikkelijk en verre van service? Hoe bestaat dit? Al vanaf dag 1 problemen. Documenten direct aangeleverd maar geen enkel respons. Tientallen malen om reacties gevraagd. nooit gekregen maar steeds bericht dat ze niets hebben ontvangen. Ik kreeg zelfs een ultimatum anders zou de woning naar nummer 2 gaan. Niets maar dan ook niets hielp. Telefoon, mail, via een vriend. Uiteindelijk kwam het net goed met akkoord. Nooit geen echte excuses gezien. Ik moest vaak noodgedwongen in mijn enige korte pauze op de dag bellen en dan luisteren ze niet eens goed naar je. Het helpt ook niets. En je kunt nooit de juiste contactpersoon te spreken krijgen.
  Vervolgens hoor ik weeeeekenlang niets, alles is voorbereid, opgezegd, overgezet en ingepakt.
  En 3 kwartier (ja je leest het goed!) van te voren wordt er ineens asbest geconstateerd?????!!!! WTF! Dat weet je dan pas? Men probeert mij te bellen tijdens mijn werktijd waarin ik duidelijk 1000 maal heb laten weten dat ze dan mijn vriend moeten bellen omdat ik dan door werkomstandigheden telefonisch niet bereikbaar ben. maar nee hoor, ze spreken een kwartier voor de sleuteloverdracht in de voicemail in dat het niet doorgaat zonder opgaaf van redenen met een telefoonnummer dat ik vervolgens niet kan bereiken! Er was een alternatieve mogelijkheid waardoor men mij daarna snel terugbelde. TOEN kreeg ik pas te horen dat er asbest in de woning zit en dat het niet eerder dan 2020 wordt. Deze woning heb ik dringend voor mij en mijn kinderen nodig want over enkele dagen is het weekend en dan moeten we oververhuizen. In januari heeft het voor ons geen zin meer en is onmogelijk. Ook klopt de tijd van de afspraak niet met wat telefonisch met mij is gecommuniceerd. Men stond er al op de tijd die als eerst was afgesproken. Mijn huur elders is opgezegd per 16 dec en het is nu 10 dec. En mijn werk is hier in de buurt en mijn huidige woning ruim 100 km uit de buurt. Mijn kinderen hebben ook per direct onderdak nodig. Wij moeten per direct een woning hebben. Pislink aangegeven dat er per direct een oplossing moet komen. Kan ik morgenochtend zeer en zeer onwenselijk vrij nemen van mijn werk, wat veel nieuwe problemen oplevert om alsnog te komen op kantoor. Alles is al overgezet, ingehuurd, ingeschakeld.. Hoe gaat Vivare dit ooit nog op tijd oplossen? Morgenavond heb ik een sleutel nodig van een soortgelijke woning, in de buurt, niet duurder en niet in een rotbuurt! Ik ga er wel met kinderen wonen. En morgenavond is mijn enige mogelijkheid nog om iets voor te bereiden. Ik kan nu iedereen en alles weer verzetten en afzeggen. Wat een drama. Nog nooit meegemaakt dit. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost... Voor ons is dit ter overbrugging naar een koopwoning. In plaats van een gemak uit noodvoorziening hebben we er nu een bult ellende bij. Dit kunnen we naast alle drukte helemaal niet meer aan. Misgelopen inkomsten uit werk en evt bijkomende onkosten zal ik zeker op Vivare verhalen. Deze review zou ik het liefst 0 sterren geven, maar dat is niet mogelijk. Hopelijk staat deze ene ster dan nog voor een goede oplossing morgenochtend. Wat ben ik blij als ik van Vivare af ben zeg!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  communicatie
  beloftes
  betrouwbaarheid
  afspraken
  sociale vaardigheden
  Ik hoop dat ik oplossingen hier niet meer bij hoef te schrijven

  Vivare heeft lak aan zijn verhuurders

  Vivare zou zijn naam moeten veranderen naar firma List en bedrog! Nu al voor de zoveelste keer lekkage door jullie achterstallige onderhoud! Speelt verdorie nu al ruim 2 jaar(!!). Elke keer komt er weer een opzichter langs met allerlei beloftes, waar je dan vervolgens NIETS meer van hoort. Of er komt zo'n hoogvlieger van Plecht-Vos langs die, totaal tegen afspraken in, kapotte tegeltjes opnieuw in de douche gaat lijmen(?). En jullie huurder zit met de gebakken peren. Net de boel helemaal opgeknapt en nou kan ik WEER overnieuw beginnen. Jullie zouden je kapot moeten schamen. Ben er he-le-maal klaar mee en het wordt tijd om rechtshulp, Kassa, Bouw- en Woningtoezicht in te schakelen. Incompetente bende!

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Een asociaal, respectloos, visieloos en financieel gezien ronduit dom beleid

Bezoek Vivare

Schrijf een review