Reviews van deze auteur

Treiteraars Accolende

Review over Accolade

ACCOLADE kan het kennelijk niet hebben dat onze lieve vriendin voor der zelf opkomt en klachten indient betreft overlast bedreiging intimidatie en nog andere zaken van buren met politie betrekking erbij, waar ze volledig aan onderdoor gaat want: Accolade weigert nu een goede verhuurdersverklaring toe te sturen en stuurt onterechte aanmaningen en neemt geen enkele klacht meer in behandeling over gern enkel onderwerp. Ze reageren niet eens meer. Echt, zielige mensen daar bij Accolade.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Komen afspraken niet na.
Sturen onterechte aanmaningen.
Voeren noodzakelijke en andere reparaties niet uit met schade in huis tot gevolg.
Weigert correcte verhuurdersverklaring.
Nemen klachten niet in behandeling.
Onbeschofte mensen aan de telefoon.

Accolade repareert niets

Review over Accolade

Sinds vervanging van de dorpels bij de voordeur waait de wind door de kieren tussen het kozijn vd voordeur en de vaste muur. Ik kan hier 3 enveloppen tussenstoppen en klaag al 3 jaar over de kou, tocht, regen en nu ook sneeuw die dus door deze gaten binnen in huis komt. Echter Accolade vind kieren "niet meer dan normaal" en doet hier dus niets aan. Echt waardeloos deze woningbouw. Ten minste 3 mensen hebben vanmorgen hierover gebeld vandaag en ze weigeren reparatie, Bij iig 5 mensen in onze straat ligt de sneeuw binnen. Echt belachelijk, Accolade komt haar verplichtingen als verhuurder niet na en dit levert schade op: ik heb het laminaat in de hal al kunnen weggooien omdat de regen en kou dit kompleet verwoest heeft maar ach, maakt hun dat wat uit...

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onbeschoft, ongeïnteresseerd komen verplichtingen en afspraken niet na

Accolade verzaakt haar vmwettelijke verplichtingen

Review over Accolade

Accolade doet niets aan welke overlast dan ook. Wij hebben hier een stel wonen die bedreigen,  intimideren, eigendommen van anderen vernielen, overmatig wietstank-en geluidsoverlast veroorzaken, (zelfs meldinfen en aangiftes bij politie gedaan) maar gezien de respons van Accolade en het weigeren van inzage/opsturen van zgn  "buurtonderzoeken" blijkt dat zij gewoon geen zin hebben zich aan de wettelijke verplichtingen te houden. Zie oa Wetboek van Strafrecht, art 431.
Het erbij betrekken van de PKWF helpt ook niet.
Maar volgens de wet kun je dus huurverlaging aanvragen als Accolade niet voldoende actie ondernermt. Dit is geregeld in artikel 7:207 BW en artikel 7:257 BW [3]. 
Dus, wij stappen naar de rechtbank en maken gebruik van de ASO wet welke vanaf 2017 van kracht is.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Weigering communicatie en gezeur huur

Review over Accolade

Na het willen maken van afspraken betreft huurbetaling (aantal dagen vroeger, aantal dagen later ivm onregelmatig werk/salaris) kreeg ik een brief waarin vermeld werd dat het onderwerp huurbetalingen niet meer met mij besproken zou worden.
Nogal dom gezien ik ondanks de onregelmatigheid van mijn salaris WEL altijd OP TIJD betaalt heb, en toch onterechte aanmaningen kreeg. Hierover weer contact opgenomen en daar konden ze niets aan doen, was geautomatiseerd en wederom zwart op wit weigering aangekondigd over het verder bespreken van dit onderwerp.Best een vreemd verhaal en nogal onrealistisch ook. Naast het feit dat de algehele communicatie over dit onderwerp ronduit onbeschoft werd neergezet door Accolade. Nu hoor ik van buren dat de huur verhoogd schijnt te zijn (naar welk bedrag???); ik ben hier nooit over geïnformeerd. Tevens wordt mijn huur niet meer automatisch geincasseerd zonder ook maar enig woord van overleg. Bel ik, krijg ik geen antwoord behalve dat ze er niet op in willen gaan via de telefoon en ook mijn schrijven (klacht over onterechte BKR melding) wordt doodleuk genegeerd. Al met al een woningbouw die met haar huurders weigert normaal om te gaan.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Communicatie, fatsoen en klanten"service" nog niet eens op kleuterklasniveau

reacties:

Review: Ronduit slecht

Hoi Stefan, helaas is het idd onnodig bar en boos met Accolade welke geregeld haar verplichtingen aan de laars lapt.. Tip: neem contact op met/dien je klacht in bij de PKWF:
Provinciale Klachtencommissie Woningcorporaties Fryslân
Postbus 103, 8860 AC Harlingen
e-mail: [email protected]
Succes!

Review: Ronduit slecht

Yep, vinden ze normaal.
Zorg dat je het schriftelijk krijgt dar ze weigeren te repareren (per email nog ns vragen) en indienen bij de huurcommissue, dikke kans dat je net als ik huursverlaging krijgt ;)

Review: Niet goed

Klopt. Accolade doet niets aan welke overlast dan ook. Wij hebben hier een stel wonen die bedreigen,  intimideren, eigendommen van anderen vernielen, overmatig wietstank-en geluidsoverlast veroorzaken, (zelfs meldinfen en aangiftes bij politie gedaan) maar gezien de respons van Accolade en het weigeren van inzage/opsturen van zgn  "buurtonderzoeken" blijkt dat zij gewoon geen zin hebben zich aan de wettelijke verplichtingen te houden. Zie oa Wetboek van Strafrecht, art 431.
Het erbij betrekken van de PKWF helpt ook niet.
Maar volgens de wet kun je dus huurverlaging aanvragen als Accolade niet voldoende actie ondernermt. Dit is geregeld in artikel 7:207 BW en artikel 7:257 BW [3]. 
Dus, wij stappen naar de rechtbank en maken gebruik van de ASO wet welke vanaf 2017 van kracht is.