Home - Accolade

Accolade Reviews

 • Verhelpen niet spoedeisende zaken. Laten hun huurders in de steek.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles

  Door Kabouter op 2 augustus 2019 Reageer
 • Na het willen maken van afspraken betreft huurbetaling (aantal dagen vroeger, aantal dagen later ivm onregelmatig werk/salaris) kreeg ik een brief waarin vermeld werd dat het onderwerp huurbetalingen niet meer met mij besproken zou worden.
  Nogal dom gezien ik ondanks de onregelmatigheid van mijn salaris WEL altijd OP TIJD betaalt heb, en toch onterechte aanmaningen kreeg. Hierover weer contact opgenomen en daar konden ze niets aan doen, was geautomatiseerd en wederom zwart op wit weigering aangekondigd over het verder bespreken van dit onderwerp.Best een vreemd verhaal en nogal onrealistisch ook. Naast het feit dat de algehele communicatie over dit onderwerp ronduit onbeschoft werd neergezet door Accolade. Nu hoor ik van buren dat de huur verhoogd schijnt te zijn (naar welk bedrag???); ik ben hier nooit over geïnformeerd. Tevens wordt mijn huur niet meer automatisch geincasseerd zonder ook maar enig woord van overleg. Bel ik, krijg ik geen antwoord behalve dat ze er niet op in willen gaan via de telefoon en ook mijn schrijven (klacht over onterechte BKR melding) wordt doodleuk genegeerd. Al met al een woningbouw die met haar huurders weigert normaal om te gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, fatsoen en klanten"service" nog niet eens op kleuterklasniveau

  Door Geirriteerd op 11 juli 2019 Reageer

Bezoek Accolade

Schrijf je eigen reviewVergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties