Reviews van deze auteur

Mitros monteurs houden zich niet aan corona maatregelen en kunnen niks

Review over Mitros

Ouwe dikke kale vent komt zonder mondkapje op monteren en laat een ongelooflijke klerenzooi achter in huis. Heb 1,5 jaar moeten wachten op deze reparatie omdat mitros niet aan onderhoud doet in corona tijd maar wel geld vraagt voor onderhoudskosten die wij dus niet terug kunnen krijgen.

Sterke punten
geld vragen voor niet verleende diensten
corona regels die op eigen site geadverteerd worden en in de wet staan niet nakomen

Zwakke punten
Basale service verlenen in vrije sector binnen en buiten coronatijd (helft klachten niet opgelost want had niet de juiste zooi bij zich terwijl er 6 x is gemaild en gebeld over deze klacht)

Mitros doet niet aan onderhoud

Review over Mitros

Wij huren een vrije sector woning van de Mitros (Stadswachter Nieuwegein aan de Schakelstede) en vallen van de ene verbazing in de andere.
Lekkage in de bergingen. Niet de verantwoordelijkheid van Mitros. Als je belt voor spoedreparatie omdat de stront door de gangen stroomt in de kelder geven ze niet thuis. Ze melde doodleuk dat dit geen spoed is.
Schadevergoeding voor alle eigendommen die nat zijn geworden kun je wel vergeten. En de boel een beetje bijschilderen na deze ramp is ook te veel moeite. Ook na alle lekkages daarna.
En dan hebben we het niet eens over de ongenode gasten die van alles aanbieden tussen de boxen. De bergingen liggen zo diep dat om hulp roepen geen enkele zin heeft.

Sterke punten
Te hoge huren vragen voor hun slecht onderhouden woningen.

Zwakke punten
Niets doen aan onderhoud zelfs niet in acute noodsituaties.

reacties: