Reviews van deze auteur

geen hulp van wonen limburg

Review over Wonen Limburg

ook ik heb last van geluidsoverlast van rotte buren maar wonen limburg helpt totaal niet. moet maanden wachten voor 1 belachelijke kleine reactie. hun bemiddelaars zijn ontzettend lui en kiezen de kant van hun zieke interesses. totaal geen empathie hebben ze ! hun advies naar mij toe is verhuizen, ja dag... weet je wel hoeveel geld ik in deze woning heb uitgegeven maar de slachtoffer moet verhuizen? zelfs als ik wil verhuizen duurt 100 jaar, wat woningen zijn er niet. zelfs als je urgentie vraagt, krijg je die van wonen limburg niet! dit is gewoon huurder pesten! slapen gaat totaal niet door geluidsoverlast, hulp krijg je niet! ze maken mensen ziek. ze willen alleen het geld-huur en verder niks.
ook houden ze de woningen slecht bij, ik heb meerdere keren lekkages in woning gehad, met schimmelsporen. Ze laten je gewoon zo wonen, tot op heden deze problemen, heb longproblemen.
aan de gemeente: wilt u zo vriendelijk willen zijn om zelf weer huizen te bouwen voor sociale verhuur, help ons! bemiddel voor ons voor vervangende woningen! wacht niet totdat de huurder flipt door pesten van wonen limburg!

Sterke punten
huurders kapot maken en hun geld afpakken

Zwakke punten
ze hebben geen hart

reacties:

Review: Gestoorde criminele bende WL

zoek hulp bij de gemeente, maatschappelijk hulp, geschillencommissie, verhuurderscommissie, de media, de kranten, zoek hulp met je medestanders. wonen limburg wilt niks doen omdat het hun geld en moeite kost. ik heb medeleven met je, ik hoop dat je ooit rust zult vinden in een gezondere woning. ik wil je alleen geruststellen dat u niet de enigste slachtoffer bent van wonen limburg die huurders laat vallen, want geluidsoverlast is nummer 1 probleem bij alle woonbedrijven en ze doen er niks aan, ze dwingen de slachtoffers zelf te verhuizen. totdat iemand bepaalt en helpt dat het anders moet. groetjes ron