Reviews van deze auteur

Slechte woningbouwstichting

Review over Mitros

Jaren lang had een kennis van mij last van tocht en muizen ,mitros kwam niet eens kijken waar de tocht vandaan kwam. Jaren later gingen ze de woonkamer verven en bleek dat achter de plinten enorme gaten zaten ,dat bleek achter elke plint in het hele appartement.Vervolgens werd er door de onderhoudsdienst gezegd dat dat normaal was omdat een woning moet ventileren zoiets idioots hadden we nog nooit gehoord. Pas na de mitros in gebreke geteld te hebben en de huur bevroren kwamen ze in actie en bleek inderdaad dat al die gaten niet hoorde en werd alles gedicht. Vervolgens vroegen ze om een schadevergoeding omdat ze een rekening hadden van 600 euro elektra en gas extra en de muizen die door de gaten binnen kwamen hadden diverse spullen vernielt waaronder bankstellen , kabels door gevreten van de computer ,verstelbare stoel kapot gevreten enzovoort waar mitros niet mee akkoord ging. Ondanks dat een thuisbegeleidster nog in gesprek was met mitros en ze bezig waren een advocaat te zoeken werden ze binnen enkele weken het huis uit gezet ,met een rekening van 5.000 euro voor de uitzettingskosten . Fijne woningbouwstichting die baggere woningen verhuurd , bouwfouten wegmoffelt en zich niet verantwoordelijk voelt ondanks dat de fout/gebrek duidelijk was anders was de man niet een dag bezig geweest om muren aan te smeren en gaten te dichten. Zelfs rentakill zei dat vallen zetten zinloos was als er gaten in de muren zitten.Mitros zou ik nooit van willen huren al is de huur 50 euro per maand.

Sterke punten
Problemen ontkennen ,klachten niet serieus nemen ,onzin verkopen als een vrouw belt ,mensen op kosten jagen door hun fouten ,dreigen met huis uitzetting als ze zelf fout zijn.

Zwakke punten
achterstallig onderhoud van woningen ,bij renovaties worden fouten weggewerkt ipv verholpen om kosten te besparen,fouten niet erkennen en niet compenseren als er schade geleden is.

reacties: