ZOwonen

ZOwonen Woningen

ZOwonen Reviews

  Achter stallig onderhoud

  In ons Senioren Complex was in de kelder de rioolbuis stuk dat veroorzaakte de nodige rotzooi in 3 kelders ( stront en wc papier) We hebben verschillende keren gebeld maar verder als de telefoniste kwamen we niet Er heeft zich niemand van Zo Wonen de moeite gedaan om te komen kijken.Het is reeds jaren bekend dat de riolering in gebreke is in het complex. En daar bij moeten we de schade verhalen op onze eigen verzekering

  Sterke punten
  De mensen met de stront laten zitten

  Zwakke punten
  Dat ze bedrijven in huren die slecht werk leveren

  Zo Wonen

  Wij wonen ruim 2 jaar in dit appartement. Maar voor dat we er konden wonen hebben we 6 weken flink moeten werken om het voor ons bewoonbaar te maken. En wat doet Zo Wonen niets nog geen kleine vergoeding. De badkamer was een zootje. De schilder heeft er 10 dagen werk gehad. De vloer in de woonkamer moest helemaal geëgaliseerd worden. Maar het is naar onze zin en we wonen er fijn.

  Zwakke punten
  Dat ze bij ons niet eens zijn gekomen voor de sleutel moesten we zelf gaan halen

  Onzorgvuldig en onbetrouwbaar

  Pas op met dit onbetrouwbare en onzorgvuldige bedrijf, ze maken afspraken met u dat er eerst een gesprek komt wat u mag verwachten en dan als puntje bij paaltje komt word u gewoon geweigerd bv en dan vallen ze u op boze toon aan met het gegeven dat u niet moet denken dat als u 6 maanden terug dergelijk afspraak maakte dat zij zich daaraan houden en dan bent u degene die het heeft gedaan en zit weer met de schade. Als u een afspraak niet na wil komen zegt u die af zoals het hoort ipv zo onrechtmatig en agressief te handelen.

  MIJN ADVIES IS DAT U NET ALS IK ALLES DOET VASTLEGGEN OP TAPES GESCHRIFT EN VIDEO.

  Ik kan het gelukkig bewijzen maar weet zeker dat heel veel mensen ten onrechte de schuld krijgen van ze.

  NIET DAT U IETS AAN DAT BEWIJS HEEFT WANT IK VERWACHT ECHT GEEN OPLOSSING VAN DIT ONBETROUWBARE BEDRIJF, U ZIT ER GEWOON MEE.

  U HEEFT DAN WEL BEWIJS ALS U DIT SOORT BERICHTEN PLAATST EN ZE AANGIFTE GAAN DOEN TEGEN U WANT HET IS IN HET ALGEMEEN BELANG VAN DE MAATSCHAPPIJ DAT MEN DIT WEET EN U HEEFT DAN OOK MOGELIJKHEDEN TOT UITSLUITING VAN SCHULD OP GROND VAN NOODWEEREXCESS AFHANKELIJK VAN DE OMSTANDIGHEDEN.

  Mensen klagen geluidsoverlast

  Steeds meer mensen klagen over geluidsoverlast door zorgmijders het proberen spoken uit de muren te kloppen snachts dat de indruk gegeven word dat deze mensen stemmen horen ,woedeuitbarstingen dronkeschap etc etc daar andere bewoners snachts niet meer kunnen slapen , steeds meer klachten mondeling aan de wijkbewoners word verkondigt,vele hebben overwogen oordopjes en gehoorbescherming aan te schaffen voor een bevordelijke nachtrust!

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Alles prima

  Goed geholpen met mijn vraag, nette mensen

  Sterke punten
  Weet ik niet

  Zwakke punten
  Geen

  Goede service

  Zowonen heeft mij goed te woord gestaan, afspraken worden nagekomen. Reparaties naar behoren uitgevoerd

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Nvt

  Zo zo slecht

  Medewerker weet niet waar die het over heeft ken weinig of niks uitleggen heb je niks aan als huurder öok sluiten ze kandidaten zomaar zonder reden uit.
  .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen verstand van huren.

  Overlast en onfatsoenlijk gedrag

  Zowonen huurt een dakdekker in voor bij hun woningen nieuwe platte daken te maken.
  Ten eerste laat deze fijne man zijn bus staan op een plaats waar het verboden is om te parkeren. Dit zorgt voor hinder in de buurt.
  Als klap op de vuurpijl lopen ze ook ongevraagd gewoon over mijn platdak heen om vervolgens heen en weer te lopen tussen de 2 daken van zowonen.
  Na dit te hebben gemeld word mij beloofd dat de opzichter mij zou bellen
  Helaas komen ze dit ook wederom niet na
  Dit is namelijk niet de eerste keer dat ik iets bij hun meld
  Geen huurder van hun dus jammer dan voor de zoveelste keer koken ze hun afspraken niet na

  Sterke punten
  Afwimpelen en loze beloftes daar zijn ze goed in

  Zwakke punten
  Menselijk aspect en respect is ver te zoeken

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  ZOWonen veroorzaakt al jarenlang overlast in Einighausen. Bedrijven die voor ZOWonen werken zorgen voor gevaarlijke situaties door auto’s en bussen met aanhanger in een bocht op het trottoir parkeren, waardoor bewoners gevaar lopen. Als opdrachtgever zou ZOwonen zich daar verantwoordelijk voor moeten voelen. Dit is echter absoluut niet het geval. Klagers worden op een onbeschofte manier afgewimpeld.

  Sterke punten
  Mij niet bekend

  Zwakke punten
  Het niet nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bezoek ZOwonen

Schrijf een review