Eigen Haard

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zorgcentra en scholen: bekijk wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd!!

Eigen Haard Reviews

  Een woningbouw waarvan alleen je word geholpen wanneer je mensen daar persoonlijk kent

  Als je een probleem heb met je woning zoals in het verleden er een gaslek was, dien je jaren aan ze te trekken voor ze het probleem serieus nemen. Als je klaagt over schimmel kun je de klok erop gelijk zetten dat je dit zelf mag oplossen jou gezondheid te waarborgen. Je hebt jaren lang sanitair in je huis die jezelf mag vervangen want ze vertikken het te doen. En als je het zelf vervangt krijg je te horen dat je de oude rotzooi dient te bewaren want anders zou je dienen te betalen voor sanitair dat na jaren afgedankt is. Eigenhaard wijst je graag op je plichten maar nooit op je rechten. Goede personeel die ze hadden worden ontslagen voor goedkoper personeel. Als je een buurgeschil heb zijn ze heel goed in het bedreigen van jou als huurder en waarborgen ze het woon genot van een handje vol mensen. En ga niet naar de geschillen commissie want tot twee keer toe is mijn ervaring dat ze de geschillen commssie voor se sier hebben en altijd zullen pleiten voor Eigenhaard.

  Sterke punten
  Individueel waren er werknemers die via eigen haard werken die menselijk zijn en begrip tonen.

  Zwakke punten
  Dat ze graag je als huurder om een handje vol mensen bedreigen en als er iets is wat je met ze dient op te lossen werken ze alleem voor eigen belang en niet vam de huurder.

Bezoek Eigen Haard

Schrijf je eigen review