Acantus

Home - Acantus Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 13.000 huurwoningen in Noord- en Oost-Groningen.

Acantus Reviews

  Super bedankt !!

  Vanmorgen opruim actie hier geweest.
  Ik wil de mannen en vrouw die mij Vanmorgen hebben geholpen met het opruimen van de zolder en schuur nog even bedanken dat ze dat voor mij hebben gedaan.
  Echt super bedankt daarvoor!!

  afrukkers

  het personeel bak nek robin wijkboer grote bek, word er tegen je opgezet.integriteit vergeet het maar, alles word op straat gekwakt liegen schoffering en stigma,verkopen, achter de telefoon zit een kut wijf met een grote bek niet opgeleid kut volk. zeer slecht onderhoud. ik woon er al 10 jaar en er word GVD geen onderhoud gedaan. in de winter vriezen we gewoon half dood. let op voor crimineel buurtpreventie ook dit word toe gelaten. en vriendjes politiek, ander mag alles en de ander totaal niets. verloedering fuk acantus

  Sterke punten
  grote bek hebben.

  Zwakke punten
  dat men allemaal een luier draagt. en kijk hun kantoor betaald van mijn huur.

  Schandalig

  Wij wonen nu 2 jaar in deze woning en nog niet eens kunnen genieten ervan dan is er gedoe met de verwarmingsketel dan verstopping dan lekkage in de nok dan schimmel in de woonkamer dan moet de kamermuur gestuc worden dan moet er weer op zolder geverft worden en met de storm is er een boom omgewaaid in onze tuin en als je ze dan beld krijg je een eigenwijze trut aan de telefoon die je 14 dagen laat wachten op een conciërge wand meneer is op vacantie en mag jij twee weken tegen de omgevallen boom aankijken die ook nog eens op ons tuinhek ligt en zeggen ze bel de gemeente maar of los het zelf maar op maar ze willen wel huur ontvangen wordt er doodziek van wat schandalig zeg ! Geen woorden voor !!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet zo moeilijk toch?

  Te weinig onderhoud !

  Het personeel is goed, ze voeren meestal hun opdracht goed uit. Neem hun niks kwalijk! Het gaat hier meer om de opdrachtgevers en directeuren !
  Zo min mogelijk kosten maken en de mensen eigenlijk in de kou laten zitten!Acantus het zijn jullie huizen ! Zorg er voor dat de bewoners hier fijn en veilig wonen ! Dat gebeurd niet! Jullie ontvangen elke maand huur!! Lees anders de recensies eens ?

  Zwakke punten
  Bezuinigingen

  Klantvriendelijk

  Een tip voor het bestuur van Acantus. Doe jullie personeel eens op een cursus "klantvriendelijkheid". Een gedeelte kan dat zeker gebruiken. Als potentiële nieuwe huurder krijg ik de indruk dat een woning me eigenlijk niet gegund is. Ik mis enthousiasme en hulpvaardigheid. Dat laatste is indien aanwezig met duidelijke tegenzin en niet van harte.

  Onbeschoft

  Geen positieve ervaring te bekennen hier

  Sterke punten
  Waardeloze dienst leveren zijn ze heel sterk in

  Zwakke punten
  In ieder geval een van de telefonistes is een zwakke schakel

  Fuck woningbouw

  Wat een fuck woningbouw .Willy de boer de woonconsulent behandeld mensen als een stuk vuil.zij liegt bedriegd

  Zwakke punten
  Oplichters liegen bedriegen

  Nog niet 1 ster waard

  Geen ruimte genoeg voor

  Sterke punten
  Hebben geen sterke punten

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

Bezoek Acantus

Schrijf een review