De Huismeesters

Home | De Huismeesters Internet De Huismeesters Internet

De Huismeesters Reviews

  Waardeloos

  Binnen 1 jaar 3 verschillende kontaktpersonen gehad. elke x opnieuw hetzelfde verhaal moeten doen, enkel mondeling reageren, niets schriftelijk. De Huismeesters creeerd bewust chaos zodat ze de verantwoordelijkheid niet kunnen/hoeven nemen. De medewerkers van de Huismeesters kunnen enkel gewetenloos zijn anders kunnen ze hun werk niet doen. de Huismeesters leid bewoners bewust om de tuin. Huur nu meer dan 20 jaar bij de Huismeesters en heb ze enkel op loze praatjes kunnen betrappen. Ze komen hun afspraken niet of nauwelijks na. De Huismeesters doet dit bewust en heeft geen boodschap aan hun bewoners. Doe alles schriftelijk en vertrouw de Huismeesters niet!!!!

  Schandalige en onbetrouwbare w

  Al JAREN leef ik in schrijnende woon situaties met mijn zieke zoontje van 8!!! door nalatigheid!! Na 3 JAAR heb ik eindelijk een gesprek op kantoor kunnen krijgen. Hiervoor heb ik wel een medewerker van de straat moeten plukken!!!

  Ik kan wel een boek schrijven over de omstandigheden en gebeurtenissen die wij hebben moeten meemaken door deze woningbouw!!

  Ik heb gevraagd om een huur compensatie door alle lekkage en de geneurtenissen dit is vrij terwcht lijkt mij als je woongenot zoveel jaar wordt afgenomen!! en dit is uiteraard afgekeurd!! AL sta ik als huurder volledig in mijn RECHT!!!

  Je wordt als huurder uitgemelkt!!

  Er is geen enkele sympathie voor huurders of hun woonproblemen!!
  Je wordt NIET gehoord!!

  Ik ga het nu via de rechter spelen, maar ik vraag mij sterk af wanneer we met alle huurders die in dezelfde situatie zitten met vocht/schimmel lekkages en andere gebreken een keer in opstand komen??!! Samen kan je meer teweeg brengen dan alleen!!

  Sterke punten
  HELEMAAL NIKS

  Zwakke punten
  Geen communicatie, geen empathie, geen oplossingen voordragen, geen goed geschoolde medewerkers.

  Onbeschofte en niet menselijk

  De Huismeesters is een vreselijke woningbouw de nedewerjers zijn onbeschoft hebben geen respect en kunnen alleen maar dreigen bah.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles zo'n beetje

  Communicatie

  Als ik alles moet benoemen waar we tegenaan zijn gelopen dan heb ik een boek geschreven met alleen maar klachten.
  Waar wij ons het meest aan storen is de zeer slechte communicatie. Het is heel vaak voorgekomen dat we niet werden teruggebeld en bij bezoek aan de Bali men van niets wist waar het om ging. Het dossier moet echt vol zijn maar weinig zaken zijn gedocumenteerd.
  Vaak worden klachten ontkend terwijl de bewijzen er zijn. Wordt niet toegegeven. Telefonisch wordt er door b.v. de opzichter dwars door je heen gesproken. Dus niet luisteren! Om de kwaliteit van de Huismeesters te verbeteren zal de communicatie echt verbeterd moeten worden. Geef aub de huurder het gevoel dat ze er toe doen!

  Sterke punten
  ...... Sorry, maar ik kan er niet zo snel opkomen :-)

  Zwakke punten
  Communicatie.

  Schijt aan huurders!

  De huismeesters is de meest verschrikkelijk woningcorporatie van Groningen. Reageren niet op huurders, word niet schoongemaakt in algemene ruimtes, geen onderhoud aan woningen, zowel dan zit je zelf in het lawaai zit, Word geen alternatieve woning of korting op huur aangeboden! Huur hier nu bijna 6 jaar en heb geen enkele positieve ervaring! Kozijnen vallen er bijna uit door de schimmel, deuren die eruit vallen omdat de kozijnen verrot zijn en overal beschadigingen aan muren en plafonds. Een krot dus!

  Sterke punten
  Stekte kant is het negeren van huurders! Daar zijn ze heel goed in!

  Zwakke punten
  ALLES

  verloedering tuin

  geen afspraken nakomen bijum laten verloederen het is gewoon een zooi hier niet normaal

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  komen hun afsraken niet na ze laten alles verloederen weet niet hoevaak gebeld voor me thuin wat zowat een oerwoud is mevrouw we zijn er mee bezig nou ben al een maand aan het bellen waar zijn julllie nu dan maar owee als je zelf wat in je portiek heb dan zijn ze er zo maar dat boeit mij geen ene reed jullie niks aan mijn klachten doen ik doe niks op jullie uit huurcomissie ga ik vandaag bellen ben de nu helemaal flouw van

  Onvriendelijke benadering

  Er is personeel bij de huismeesters die duidelijke voorkeuren hebben wat betreft haar huurders en bij andere huurders zeer onvriendelijk en bijna onbeschoft te noemen zijn.
  Ze willen graag hun cijfers laten stijgen,dat gaat op deze manier echt niet lukken.
  Ik denk dat elke betalende huurder met fatsoen, respect en begrip behandeld dient te worden.

Bezoek De Huismeesters

Schrijf een review