Nijestee

Nijestee

Nijestee Reviews

  Oude bovenwoningen met kinderen

  Ik woon al jaren met 2 kinderen in een oude bovenwoning die heel erg gehorig is en binnenkort wordt gesloopt. Nijestee is zich hier van bewust dat deze woningen gehorig zijn en verwacht toch dat ik zowat geluidloos( alsof ik ondergedoken leef net als Anne Frank) leef met kinderen maar toch nemen ze iedere geluid overlast melding klakkeloos aan. Hoor en wederhoor past je altijd toe maar Nijestee doet daar niet aan. En als je je verhaal wilt doen praten ze zo door je heen. Je krijgt niet de vrijheid daarin. Hun eigen tekortkomingen worden afgeschoven op de huurder. En als je van je habijt sturen ze een wijkagent op je af.

  Zwakke punten
  1 partijdig

  Diefstallen!

  Door de eeuwenlang durende renovaties en de niet nagekomen afspraken zijn een hoop mensen in de wijk laaiend over Nijestee! Er werden ook diefstallen gepleegd tijdens deze "werkzaamheden". En toen de bewoner met aangifte dreigde werd het goud in de brievenbus teruggelegd! Niet te vertrouwen Nijestee!

  Zwakke punten
  Zwijnerig gedrag van sommige medewerkers en diefstallen!

  Nijestee reageert niet op lawaaioverlast klachten

  De technische dienst en/of een externe aannemer is sinds een paar maanden bezig met reparatiewerkzaamheden. Natuurlijk overdag. Maar voor iemand die onlangs geopereerd is en heeft rust nodig-een triste ervaring. Voor zover heb ik begrepen installeren ze mechanische ventilatie. Bij mij waren de monteurs bezig geweest 6 maanden geleden. Echter zijn de werkzaamheden op het dak niet echt afgenomen. Op 15, 20, 22, 28 februari 1, 2 maart was de ondernemer steeds op het dak bezig geweest met boren, hameren ect.

  Sterke punten
  Klachten niet beantwoorden dus negeren signalen van de klant(en)/bewoner(s).

  Zwakke punten
  Peperdure huur

Bezoek Nijestee

Schrijf je eigen review