Nijestee

Nijestee

Nijestee Reviews

  Maanden negeren kapotte ketel

  Sinds installatie van nieuwe ketel alleen maar foutmeldingen. Al drie maanden elke week meermaals gebeld met Nijestee en Energiewacht, en er gebeurt niets.Intussen geen warm water meer.
  Intussen wel een brief voor huurverhoging. Extreem slechte service.

  Zwakke punten
  Gericht op geldverdienen, maar geen serviceverlening

  Kinderen in bovenwoningen

  Ik woon in een oude bovenwoning, die ontzettend gehorig is en binnenkort gesloopt wordt. We hebben een hele dunne houten vloer en kunnen de buren soms horen praten. Nijestee verwacht dat ik met mijn 2 kinderen van 1 en 3 jaar geruisloos in m'n huis beweeg, zelfs als zij hun eerste stapjes zetten en wat dus echt onmogelijk is. Wat we ook proberen de onderburen blijven ons horen. Niet stofzuigen, nauwelijks bezoek ontvangen, wekenlang bijna niet thuis zijn en nog veel meer, er is niks dat helpt dat zij ons niet horen. Voor al deze moeite en het heel lang op onze tenen lopen hebben wij nu een negatieve huurdersverklaring gekregen terwijl het aan hun eigen slechte woning ligt. Zij zijn geen 1x komen kijken en hebben geen onderzoek gedaan, terwijl zij toch ook moeten weten dat dit echt onmogelijk is in deze woning. Ook voel ik mij totaal niet serieus genomen als je verteld wat je allemaal hebt gedaan om geluid te voorkomen en wordt je benaderd alsof je iemand bent die erop uit is anderen lastig te vallen. Ik heb er echt geen woorden voor.

  Zwakke punten
  Geen onderzoek bij klachten, partijdig, slechte woningen, afschuivingen eigen tekortkomingen op de huurder

  Verbod

  Ik beheer veel garageboxen en bergingen. Ik heb al eerder wat gekocht van nijestee maar omdat het niet zinvol is om te kijken voor dat ik iets koop werd ik uitgesloten en ook voor de toekomstige verkopen. Ik heb een verbod gekregen omdat ik iets wilde kopen zonder te kijken. Een garagebox of berging is geen huis van 200,000. Dennis braker is naar mijn idee een waardeloze bemiddelaar. Hij neemt als het ware hogere biedingen niet in behandeling. Iets waar je over na moet denken om hem als bemiddelaar neemt!

  Geen gewenste woning

  Ik woon in selwerd, al jaren heb ik last van de duiven poep en neijstee besteed daar geen aandacht voor. Ten tweede de portiekdeur is niet beveiligd ik
  Kan gewoon zonder sleutel erin, ten derde door de nieuwe woning tegenover heb ik geen mooie uitzicht meer😞

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Uitzicht
  Portiek
  Duiven poep
  De woning
  Isolatie

  Waardeloze corporatie

  Bij nijestee staat geld incasseren voorop en als laatst klantenvriendelijkheid en goede service.De huizen verkeren bijna allemaal in slechte staat en bij problemen worden huurders aan hun lot overgelaten. Nijestee heeft geen gehoor voor haar klanten en legt onterecht de schuld ,bij problemen, bij de klant. Daarnaast houd nijestee zich niet aan de afgesproken afspraken en worden klachten niet serieus genomen en behandeld.Er valt geen goed woord te bespreken over deze verhuurderscorporatie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk,schuiven schuld op de huurder ipv zelf te erkennen, huizen in slechte staat, helpen je niet, bellen je niet terug op afgesproken momenten,geen begrip of medeleving met hun huurders en slechte communicatie(duurt eeuwen voordat je iemand aan de lijn hebt).Daarnaast staat geld voor hen op de eerste plek ipv klantvriendelijkheid en service

  Waardeloos

  Zeer slecht na vele keren politie te hebben gebeld en overlast hebben geconstateerd doet nijstee helemaal niks en over de huisregels die ze hebben is gewoon een lachertje jullie moeten maar eens beter optreden .

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Dat ze schijt hebben aan de huurders

  Oude bovenwoningen met kinderen

  Ik woon al jaren met 2 kinderen in een oude bovenwoning die heel erg gehorig is en binnenkort wordt gesloopt. Nijestee is zich hier van bewust dat deze woningen gehorig zijn en verwacht toch dat ik zowat geluidloos( alsof ik ondergedoken leef net als Anne Frank) leef met kinderen maar toch nemen ze iedere geluid overlast melding klakkeloos aan. Hoor en wederhoor past je altijd toe maar Nijestee doet daar niet aan. En als je je verhaal wilt doen praten ze zo door je heen. Je krijgt niet de vrijheid daarin. Hun eigen tekortkomingen worden afgeschoven op de huurder. En als je van je habijt sturen ze een wijkagent op je af.

  Zwakke punten
  1 partijdig

Bezoek Nijestee

Schrijf een review