Nijestee

Nijestee

Nijestee Reviews

  Geen gewenste woning

  Ik woon in selwerd, al jaren heb ik last van de duiven poep en neijstee besteed daar geen aandacht voor. Ten tweede de portiekdeur is niet beveiligd ik
  Kan gewoon zonder sleutel erin, ten derde door de nieuwe woning tegenover heb ik geen mooie uitzicht meer😞

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Uitzicht
  Portiek
  Duiven poep
  De woning
  Isolatie

  Waardeloze corporatie

  Bij nijestee staat geld incasseren voorop en als laatst klantenvriendelijkheid en goede service.De huizen verkeren bijna allemaal in slechte staat en bij problemen worden huurders aan hun lot overgelaten. Nijestee heeft geen gehoor voor haar klanten en legt onterecht de schuld ,bij problemen, bij de klant. Daarnaast houd nijestee zich niet aan de afgesproken afspraken en worden klachten niet serieus genomen en behandeld.Er valt geen goed woord te bespreken over deze verhuurderscorporatie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk,schuiven schuld op de huurder ipv zelf te erkennen, huizen in slechte staat, helpen je niet, bellen je niet terug op afgesproken momenten,geen begrip of medeleving met hun huurders en slechte communicatie(duurt eeuwen voordat je iemand aan de lijn hebt).Daarnaast staat geld voor hen op de eerste plek ipv klantvriendelijkheid en service

  Waardeloos

  Zeer slecht na vele keren politie te hebben gebeld en overlast hebben geconstateerd doet nijstee helemaal niks en over de huisregels die ze hebben is gewoon een lachertje jullie moeten maar eens beter optreden .

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Dat ze schijt hebben aan de huurders

  Oude bovenwoningen met kinderen

  Ik woon al jaren met 2 kinderen in een oude bovenwoning die heel erg gehorig is en binnenkort wordt gesloopt. Nijestee is zich hier van bewust dat deze woningen gehorig zijn en verwacht toch dat ik zowat geluidloos( alsof ik ondergedoken leef net als Anne Frank) leef met kinderen maar toch nemen ze iedere geluid overlast melding klakkeloos aan. Hoor en wederhoor past je altijd toe maar Nijestee doet daar niet aan. En als je je verhaal wilt doen praten ze zo door je heen. Je krijgt niet de vrijheid daarin. Hun eigen tekortkomingen worden afgeschoven op de huurder. En als je van je habijt sturen ze een wijkagent op je af.

  Zwakke punten
  1 partijdig

Bezoek Nijestee

Schrijf je eigen review