Wonen Limburg

Wonen Limburg: een betrouwbare en behulpzame partner op de woningmarkt. Welkom bij Wonen Limburg, we zijn blij dat u er bent. Omdat we er voor u zijn, maar ook omdat we sámen met u goede dingen nóg beter kunnen doen. En nieuwe initiatieven kunnen oppakken. Wij, Ger Peeters en Wim Hazeu zijn de bestuurders van Wonen Limburg. U bent bij ons betrokken omdat u bij ons huurt, wilt huren of met ons samenwerkt. En wij zijn Wonen Limburg. Een organisatie waarbij iedereen zich thuis voelt en waar we met passie werken aan de samenleving waarvan we allemaal deel uitmaken.

Wonen Limburg Reviews

  geen woongenot

  totaal geen woongenot in huurwoning. te duur, slechte onderhoud woning, veel geluidsoverlast, dure blokverwarming, slecht verwarming, oude woning, krijg geen begrip of hulp van wonen limburg. ik vlucht naar buiten om bij te komen. ik overweeg om te stoppen met de huur te betalen en op straat te belanden, misschien is het daar beter in een dakloze opvang. Ik voel me suïcidaal in deze woning.

  Sterke punten
  onmenselijk zijn ze

  Zwakke punten
  geen hart voor mensen

  geen hulp van wonen limburg

  ook ik heb last van geluidsoverlast van rotte buren maar wonen limburg helpt totaal niet. moet maanden wachten voor 1 belachelijke kleine reactie. hun bemiddelaars zijn ontzettend lui en kiezen de kant van hun zieke interesses. totaal geen empathie hebben ze ! hun advies naar mij toe is verhuizen, ja dag... weet je wel hoeveel geld ik in deze woning heb uitgegeven maar de slachtoffer moet verhuizen? zelfs als ik wil verhuizen duurt 100 jaar, wat woningen zijn er niet. zelfs als je urgentie vraagt, krijg je die van wonen limburg niet! dit is gewoon huurder pesten! slapen gaat totaal niet door geluidsoverlast, hulp krijg je niet! ze maken mensen ziek. ze willen alleen het geld-huur en verder niks. ook houden ze de woningen slecht bij, ik heb meerdere keren lekkages in woning gehad, met schimmelsporen. Ze laten je gewoon zo wonen, tot op heden deze problemen, heb longproblemen. aan de gemeente: wilt u zo vriendelijk willen zijn om zelf weer huizen te bouwen voor sociale verhuur, help ons! bemiddel voor ons voor vervangende woningen! wacht niet totdat de huurder flipt door pesten van wonen limburg!

  Sterke punten
  huurders kapot maken en hun geld afpakken

  Zwakke punten
  ze hebben geen hart

  troep van een woning

  klantenservice slecht bereikbaar. bij klachten over de woning krijg je slecht tot geen gehoor. bij vragen voor onderhoud hoor je ook weinig terugkoppeling. triest allemaal. ongezonde woning, oude woningen worden niet hersteld, is niet gezond voor je gezondheid, veel schimmel problemen. Bij oude gebouwen zijn de geluidsoverlast van buren ongelofelijk nog erger hoorbaar, moeilijk zo te wonen. totaal geen woongenot in deze woningen van Wonen Limburg. Aan elkaar wonen zou verboden moeten worden wegens overlast, maar helaas willen ze liever snel geld verdienen dan woongenot bieden voor hun medemens.

  Sterke punten
  geld afpakken van hun huurders

  Zwakke punten
  geen hart voor hun huurders

  Slechte service!!!

  Medio oktober 2020 een huurwoning gekregen. Voor het tekenen kon ik de woning niet meer gaan bekijken ivm het hele corona gebeuren, maar er werd mij verteld dat alles in orde zou zijn. Bij binnenkomst in de woning zie ik een blaadje op het aanrecht liggen, dat er nog een paar dingen gemaakt moesten worden waaronder de boiler. Hier van bleek de condensafvoer defect te zijn. Na veelvuldig melden en diverse monteurs binnen gehad te hebben en geruime tijd zonder warm water gezeten te hebben, werd de condensafvoer een beetje opgelapt aangezien het onderdeel "in de bestelling" was. Hierna bleef de boiler nog steeds lekken. Het ging nu ongeveer 2 en halve week goed qua warm water. Dan sta je weer onder de douche of aan de afwas en komt er weer geen warm water uit de kraan. De boiler maar weer tot leven schudden door de wekker maar weer op te draaien, maar ook dit helpt maar kort. Nu is het al zo ver dat ik de boiler 3-4 keer moet activeren voor ik mij 1x kan douchen. De monteur is ondertussen ook weer geweest en moet weer een onderdeel bestellen, ondertussen blijf ik wel weer in een woning zitten waar geen warm water ter beschikking is. Aangezien we nu ook weer in de covid tijd zitten en het richting de feestdagen gaat, kan het waarschijnlijk weer even duren voor ze de boiler kunnen oplappen. Ik betaal wel de volle mep huur, maar kan niet over een normaal gebruik warm water bezitten. Ik vind dit echt te gek voor woorden. Als je de woningbouw probeert te bereiken, word je afgewimpeld door een van de dames aan de telefoon. Dus nu maar een terugbelverzoek ingediend, maar ook dit duurt nu al meer dan 1 dag en nog niks vernomen. Misschien dat jullie nu vanwege deze review contact met mij opnemen wat er gaat gebeuren. (Liefst zou ik ook 0 sterren willen geven) Ondertussen heb ik wel al mijn intrek elders moeten nemen!!!!!!!

  Zwakke punten
  Geen of onvoldoende respons

  Huurwoning weg voor verkoop

  Had op een woning gereageerd met meer rust en vrijheid van buren, maar woonbedrijf heeft besloten om de woning te verkopen. Was nummer 1 volgens de wachtrij online. Echt jammer en zonde. Weer minder (goede) huurwoningen en weer langer wachten, terwijl er huurwoningen tekort is. Wat een schande van de woonbedrijf.

  Zwakke punten
  huurwoningen verkopen. weinig sociale huurwoningen. Lange wachtlijst. veel woningen vertonen slecht onderhoud/oudbouw.

Bezoek Wonen Limburg

Schrijf je eigen review