Welkom - Plavei

Plavei Reviews

  Slechtste woningbouw ooit!!

  Dat dit bedrijf zich een woningbouw noemt!! Hoe een vriendin van mij gister behandeld is is echt waardeloos! Ik heb hier zelf bij gestaan, ze had alles in orde en hun bleven als �beveiligers� voor de deur staan mochten niet naar binnen niet kijken niks en bleven ze zeggen dat t niet in orde was terwijl dat wel was. Wat op de site staat dat overleg altijd kan is zelfs niet geluisterd naar ons en overlegt. En gister de woning weg gegeven terwijl het tot vandaag kon. Gister over gebel maar de desbetreffende vrouw durft ons niet te woord te staan. Wij hebben allemaal bewijzen en ze weten er niks op te zeggen en hangen gewoon telkens weer op. Ook vandaag weer gebeld en JE WORD GEWOON UITGELACHEN!!! Ze staan volgens hun in hun recht terwijl als ik ze BEWIJS VIA MAIL STUUR SNEL TELEFOON OP HANGEN!!\\r\\n\\r\\nTe zielig voor woorden dat dit soort mensen dit werk doen en dat dit bedrijf nog bestaat.\\r\\nZelfs walgelijk is nog een voorzichtig woord voor dit bedrijf!!!!

  Sterke punten
  Mensonterend gedrag vertonen

  Zwakke punten
  Teveel!

  Fantastische woningbouw

  Geen idee waar alle negativiteit op deze pagina vandaan komt. Wij huren nu ongeveer drie jaar bij Plavei en vanaf het begin is nog net niet de rode loper uitgerold. Reparaties worden makkelijk en keurig uitgevoerd, contact verloopt altijd soepel en vriendelijk en er wordt van alles georganiseerd, zoals Sinterklaasfeest voor de kleintjes. Zelfs tijdens corona kwamen de Pieten persoonlijk langs de deur. Misschien kennen de mensen hier de woningbouwverenigingen uit de Randstad niet, daar is het een héél ander verhaal. Wij zijn in elk geval blij en dankbaar dat we bij Plavei een woning huren!

  Sterke punten
  Vriendelijk
  Betrouwbaar
  Bereikbaar
  Geeft om de huurders

  Zwakke punten
  Geen

  onmogelijk

  NEGATIEF !

  het zijn idioten daar die bij hun werken en ze doen niets voor de arme huurders slechte woningen totaal geen kwaliteit!!!!!

  waardeloos

  Heb alleen maar slechte opmerkingen over plavei, ze doen helemaal niets voor hun huurders.
  Woningen zijn te duur voor ons.
  Slechte mensen en service.
  Lange wachttijden op woning van plavei, sommige mensen moeten 15 jaar wachten.

  Sterke punten
  grap zeker ?

  Zwakke punten
  gewoon plavei.

  nvt

  Ik wil het volgende zeggen over Plavei wooncorporatie en huisvesting. Ik heb helemaal geen goede woorden over hen, ze zijn allemaal erg onbeleefd de mensen die daar werken en ze zijn niet professioneel in hun werk ze behandelen mensen als afval, zijn erg onaangenaam als je met hun praat en ze bieden echt slechte huisvesting aan mensen veel slechte woningen met slechte isolatie gehorige woningen met slechte onderhoud de huurders worden in de stress gelaten en men krijgt geen hulp van hen, alsjeblieft mensen en toekomstige huurders kijk uit voor hen, huur niets bij Plavei en Ik heb er ook spijt van.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  nvt

  SPIJT

  Mijn aanbeveling krijgen ze nooit, lieve mensen HUUR NIETS BIJ PLAVEI !
  U krijgt er spijt van dat kan ik zeggen.

  plavei = waardeloos.

  Verder zoeken, zo snel mogelijk bij hun weggaan.

  Sterke punten
  mogen ze dromen.

  Zwakke punten
  vraag aan de huurders.

  Plavei is Slecht

  Ik heb slechte ervaringen met Plavei, ze zijn heel brutaal en ze willen nooi helpen en sturen altijd nepfacturen naar mij toe, een slechte wooncorporatie!

  Sterke punten
  Mensen oplichten.

  mening

  Ik vind Plavei een slechte en onaardige woningcorporatie die haar huurders onprettig en oneerlijk onrecht aandoet.
  Ze bieden nare en slechte woningen aan met alle soorten problemen ermee.
  De mensen die bij Plavei werken zijn ronduit brutaal en zelfingenomen en arrogant.
  Ik ben een oudere dame en ik ben hier niet van gediend.
  Ik hoop dat ik snel een andere woning krijg.Plavei = Nare toestanden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  slechte woningcorporatie

  Heb veel slechte ervaringen met plavei gehad, heb twee woningen bij hun gehad veel te dure huur per maand beide woningen, slechte service, moet lang wachten op reparaties, erg brutale medewerkers en ook racistisch naar buitenlanders en allochtonen toe, doen graag mee met roddelen en onschuldige mensen en huurders zwart maken terwijl mensen van niets weten, en ze trekken ook nederlanders voor t.o.v buitenlanders en allochtonen, als je problemen met hun hebt kijken alleen naar 1 kant en zijn racistisch, ik ken ook genoeg voormalige NL buren die racistisch zijn 90 % !

  Voor alle Buitenlandse / Allochtoonse mensen pas goed op voor hun en huur niets bij hun !

  Sterke punten
  racistisch zijn en duur en slecht zijn !
  ghetto woningen aanbieden!

  Zwakke punten
  alles!

  Niet eerlijk over overlast

  Bij vertrek woning mag je niks zeggen over overlast door buren aan nieuwe bewoners van Plavei, ook niet bij een groepsbezichtiging. Het is juist goed om mensen te waarschuwen niet daar te wonen waar het woongenot zeer slecht is en men ook niet kan slapen. Plavei kent deze problemen maar het verhuren van een woning is belangrijker dan eerlijk zijn, dus geen gezonde woonbedrijf. Niet mensvriendelijk. Bij doorgeven van overlast door buren aan Plavei klantcoach krijg je ook geen hulp, men wilt niet helpen en je moet dit maar slikken, dat je als huurder meer dan gemiddeld zeurt. Maar wel met lichamelijke problemen als gevolg. Negatieve woongenot bij woning van Plavei. Plavei kan ook beter haar woningen isoleren tegen geluidsoverlast en niet voor goedkope materialen gaan maar wel hoge huren eisen. Een woning moet rustgevend zijn, daar waar je kunt opladen en waar je het grote deel van je leven doorbrengt. Anders kunnen we net zo goed op straat leven.

  Zwakke punten
  negatieve woonbedrijf die geen begrip voor huurder heeft.

  Geen begrip

  Tocht in woning/schimmel. Word niet hersteld door plavei. Ook last van buren, maar plavei wilt dit niet isoleren terwijl er wel materialen op de markt zijn. Geen begrip van plavei en moeilijk bereikbaar en slechte feedback. Vaak ziek gemeld op werk wegens niet mogen slapen in woning.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  slechte woning, kartonnen doos, geen sympathie voor huurders, slechte communicaties, je moet alles zelf regelen en erachter aan gaan, terwijl dit de taak van plavei is. Onderhoud is ook slecht, ook schoonmaak is matig en vuil word niet verwijderd al jaren. Verwijzen je niet door naar de juiste afdeling. Afdeling zit dag te dromen of koffie te drinken, pakt niks op.

  overlast

  Plavei helpt je niet mee om overlast van buren te verminderen of te stoppen. Isolatie van de woning is waardeloos. Aan alle kanten burenoverlast. De huurprijs word alleen maar hoger.

  Sterke punten
  Als huurder heb je sterke hoge stressniveau door overlast wat ongezond is voor je lichaam.

  Zwakke punten
  Ik zou vandaag verhuizen naar een goede woning en geef geld meer uit aan Plavei.

  Slecht!

  Krijg van plavei een negatieve verhuurdersverklaring, waar ik niks van af weet. Nooit hebben ze mij daarover geïnformeerd, wat een negatieve bak mensen die daar werken. Blijkt achteraf dat buren die pestkoppen zijn mij zwart hebben gemaakt bij Plavei zonder bewijzen te hebben. Bij Plavei ben je dan al bij voorbaat schuldig bij iedere leugen die over je wordt verteld. Ben nu bezig bij de klachtenafdeling. Verhuurdersverklaring is niet volgens de wet verplicht maar wordt onderling door woonbedrijven geëist, ongeacht leugens of niet, je krijgt de nieuwe woning niet of met moeite na uithoren. Pas op met Plavei, die mensen deugen daar niet. Ontzettend veel stress en hartproblemen krijg ik hierdoor! Verder slechte woning, veel geluidsoverlast door buren, woning is koud, veel stoken, slechte isolatie. Te hoge huur voor zo'n slecht kwaliteit woning. Ook met onderhoud wordt weinig gedaan. Zitten weinig sociale huurwoningen in de gemeente en Plavei heeft ze bijna allemaal in de handen. Ik wil niks meer van Plavei huren. Waren er maar meer woonbedrijven in dit gebied. Ik wil graag weer op adem komen en moet op mijn gezondheid letten.

  Sterke punten
  Niks.

  Zwakke punten
  Alles. Te hoge huurprijs. Waardeloze woning, ontzettend veel geluidsoverlast van buren en ook vanuit de straatkant overlast. Woning moet veel gestookt worden is dus slecht geïsoleerd, veel tocht. Uitzicht deprimerend, geen natuur om me heen alleen wegen en stenen woningen. Luchtvervuiling/stankoverlast bij uitluchten ramen, uitlaatgassen auto's/fabrieken/stoken woningen en etc dringen je woning binnen zelfs bij ramen dicht, komt door de kieren de woning binnen. Heb astma dus moeilijk vol te houden. Zoek een andere woning, maar door negatieve verhuurdersverklaring wordt dit belemmerd door leugens van Plavei. Heb hierdoor nog meer stress en hartproblemen. Plavei bedankt hiervoor en uw slechte service!

Bezoek Plavei

Schrijf een review