Woonpunt

Woonpunt: wij werken aan wijken en woningen waar iedereen mag wonen. Bieden sociale huurwoningen, dure huurwoningen en goede, goedkope koopwoningen. Inderdaad: voor iedereen.

Woonpunt Reviews

  Moeilijk te bereiken per telefoon

  Heden geprobeerd woonpunt te bereiken.
  1e wachttijd na 20 minuten heb ik de haak erop gegooid, 2e keer 30 minuten.
  Bingo heb mijn verhaal verteld aan een vriendelijke en behulpzame mevrouw.
  Z'n wachttijden zijn toch uit den boze!

  Sterke punten
  Vriendelijke mevrouw

  Zwakke punten
  Waardeloze organisatie als het op communiceren aankomt.

  THEY SUCK

  ?

  Sterke punten
  NONE

  Zwakke punten
  The company sold the building I was living in without paying me my deposit back and told me after a month sending them emails and calling them that they were not resposible for this anymore. A JOKE. DO NOT SIGN WITH THEM. THAT CONTRACT MEANS NOTHING TO THEM!!! CAREFUL!!!

  Slechte woningcorporatie.

  Ik zit in een flat aan de van Galenstraat in Heerlen, waar alleen maar mensen van Het Leger des Heils in worden gepropt. Ook wel de dumpflat van Heerlen genoemd. Heb nu ook een flabbes boven me wonen die gewoon op het beton leeft, waardoor ik echt elk zuchtje hoor van deze man. Woonpunt ziet dat niet zozeer als hun probleem. Sterker nog, als je dan contact opneemt met de Wijkbeheerder Twan Schmitz , krijg je een grote mond met als reden: Waar maakt u zich druk om? Dit is niet ons probleem. Beste optie is gewoon de huurcommissie inschakelen. De zaak loopt dan ook met ingang van vandaag.

  Sterke punten
  Huur innen.

  Zwakke punten
  Gebrek aan communicatie en empathie naar huurders toe.

Bezoek Woonpunt

Schrijf een review