Woonpunt

Woonpunt: wij werken aan wijken en woningen waar iedereen mag wonen. Bieden sociale huurwoningen, dure huurwoningen en goede, goedkope koopwoningen. Inderdaad: voor iedereen.

Woonpunt Reviews

  ervaringen opleverkeuring

  Recent het huis opgeleverd waar mijn moeder in gewoond heeft. Ik was verbaasd over een aantal vreemde regels die Woonpunt hanteert omtrent overname van spullen in het huis.
  Na een renovatie had mijn moeder gekozen voor een door Woonpunt aangeboden optie om het aanrechtblad in de keuken te verlengen en een extra keukenkastje te plaatsen. Woonpunt nam deze aanpassingen echter niet over bij het opzeggen van de huur. Terwijl ze het zelf geplaatst hadden!
  Ook had mijn moeder rolluiken laten installeren die nog in prima staat waren. Ook deze nam Woonpunt niet over. Verder hadden ze de regel dat de elektrische bediening van rolluiken per se op een geaarde aansluiting moest worden aangesloten. De bestaande aansluiting die prima werkte werd bewust onklaar gemaakt, voordat de nieuwe bewoners het huis konden overnemen.
  Ook duurde het bijna 2 maanden voordat de nieuwe huurders bekend waren, zodat we geen overleg konden plegen met de nieuwe huurders over wat ze wilden overnemen.

  Sterke punten
  Alerte reactie bij problemen tijdens huurperiode

  Zwakke punten
  Vreemde oplevereisen
  Trage afhandeling woningoverdracht

  Discriminatie

  Iemand die werkt kan bij WOONPUNT NIET HUREN OMDAT HIJ ZGN NIET GENOEG VERDIENT.
  IEMAND MET EEN UITKERING HEEFT DAT ZELFDE APPARTEMENT WEL GEKREGEN!!!!!
  Fikan discriminatie waarvoor er een officiële klacht de deur uitgaat!!

Bezoek Woonpunt

Schrijf een review