Woonpunt

Woonpunt: wij werken aan wijken en woningen waar iedereen mag wonen. Bieden sociale huurwoningen, dure huurwoningen en goede, goedkope koopwoningen. Inderdaad: voor iedereen.

Woonpunt Reviews

  Psychiatrisch patiënt, Nieuweweg 198, Valkenburg

  Ga niet naast of onder de heer Rutten op nr. 198 wonen! Zijn geschreeuw is tot 3 verdiepingen lager te horen. Hij hoort stemmen in zijn hoofd. Woonpunt heeft hier jaren niks aan gedaan! Nu wordt er door 1 persoon wat geprobeerd, maar Woonpunt heeft geen beleid voor dit soort gevallen. Er zijn al veel bewoners om verhuisd.

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Psychiatrische patiënten hebben meer rechten dan hun buren.

  Woonpunt moet zich schamen.

  Als je over ontmoedigingsbeleid gaat praten dan moet je bij woonpunt zijn. Gisteren 43 minuten aan de telefoon gehangen, zelfs een tweede telefoon gebruikt om een keuzemenu 3 in te toetsen. Daar werd zelfs de lijn verbroken zelfs voor de tweede maal. Woonpunt jullie moeten zich diep schamen, ik begrijp niet dat de overheid zich niet met z'n zaken bemoeit om op te treden dat zo iets nog in 2020 gebeurt. GEWOON, JULLIE ZIJN DIEP TREURIG.

  Sterke punten
  Ontmoediging voor telefonisch kontakt.

  Zwakke punten
  Slechte service

  Waardeloos in alle opzichten

  Zeer tot zeer slecht in alle opzichten, ja op 1 ding na €€€€€€€ innen. Communicatie per telefoon en iemand aan de lijn krijgen ppfffff daar verslaan ze de belastingdienst nog mee “ hopeloos waardeloos “ De mensen een waardige keuken of badkamer installeren hoop maar, maar wel het geld opstrijken. En niet te praten over de regels, ok regels zijn regels..... maar hou je dan ook zelf eraan en niet daar zo en hier zo, als het maar in t voordeel is van Woonpunt dan gaat alles.

  Sterke punten
  Cash innen en en en ..... hhmmmm ken ff niks meer bedenken

  Zwakke punten
  Mensen een waardige woning geven en geen oude rotzooi, we leven in 2000 Woonpunt

Bezoek Woonpunt

Schrijf je eigen review