Lefier

Wij zijn Lefier! Een woningcorporatie met ambities in Noord-Nederland. Met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, en Emmen. We zetten ons elke dag in voor betaalbaar wonen in goede buurten en wijken. Klantgericht en betrokken bij de samenleving. Lefier: wonen met karakter.

Lefier Reviews

  vernachelcultuur bij Lefier

  deze corporatie heeft al vele jaren een nare bedrijfscultuur; huurders vernachelen wordt heel gewoon gevonden.

  Sterke punten
  klein onderhoud wordt dankzij de afspraakplanning vaak snel en ook wel goed gedaan. De uitvoerende medewerkers zijn doorgaans aardig en behulpzaam.

  Zwakke punten
  overdaad aan weinig deskundige duurbetaalde managers.
  onbetrouwbaar. men liegt wat af.
  geen toezicht op gedrag van medewerkers.
  oplossen van ernstige problemen wordt eindeloos vertraagd.
  minachting van huurders.
  huurdersvertegenwoordiging stelt niets voor.

  Liegen ,woorden verdraaien ,autoritair,niet aan de afspraken houden.

  Drie maanden lang op een woning moeten wachten en elke keer weer een datum geven wanneer de woning klaar is maar dan niks laten horen.Als je dan belt voor informatie ,wordt je ook nog uitgescholden .
  Zeer autoritaire medewerkers (voelen zich heel wat) Op klachten wordt niet gereageerd en als er wordt gereageerd dan wordt de klacht afgehandeld door de persoon waar de klacht over gaat?
  Afspraken worden niet nagekomen ,geplande werkzaamheden worden zonder tegenbericht naar de bewoners gewoon geannuleerd.
  Zelfs sommige medewerkers klagen over Lefier ,ingehuurde mensen worden ook gewoon uitgescholden als ze informatie willen inwinnen .Zetten ons naast een Tokkie(wat bekent was bij Lefier maar niet vermelden bij het aanvaarden van de woning) maar ook hier wordt niks aan gedaan.Dan toch maar weer verhuizen en deze keer dus maar naar Domesta.

  Zo jammer ,vroeger in de tijd van Wooncom was het nog een leuke woningbouwvereniging ,menselijker en toen hielden ze zich nog aan de afspraken maar nu gaat het alleen nog om de pure winst .

  Sterke punten
  De huurder als een stuk stront behandelen.

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen.
  Liegen.
  Autoritaire en zeer arrogante medewerkers.

  Grootste huichelbende van nederland

  kan verder niets vertellen dan dat lefier het grootste huichelbedrijf van nederland is.. klachten lachen ze weg. onderhoud doen ze niet aan. mondjesmaat (met veel aandringen) maken ze dingen klaar. Vocht schimmel kou hoge energie rekening enz enz kernwoorden voor lefier. Mensen die klachten afhandelen, zijn corrupt. Liegen vrolijk verder, en niemand die hem wat doet. meerdere mensen in mijn omgeving hebben alleen maar nare ervarings. sommige mensen kunnen alles (vraag me niet hoe )klaarkrijgen. En anderen kunnen nog geen tochtstripje krijgen. keukenkast deurtje duurt al vanaf maart 2018 nog niet binnen Lekkage al vanaf december 2017. vocht en toch problemen al vanaf 2007.

  Sterke punten
  Zeer snel in versturen van herrinerings en aanmanings.

  Zwakke punten
  alles waar ze op hun manier voor staan. zijn groffe leugens.

  Slechter dan Lefier bestaat niet!

  Pas op met dit achterlijk clubje! Een groepje idioten dat niets doet behalve woningen aan hun vrienden en familie stiekem toewijzen(heb opnamens met bewijzen) en idiote oude wijven waaronder die Broekema die eerst op haar bek moest krijgen voordat ze normaal deed tegen bewooners!

  Zwakke punten
  Asogedrag van o.a. Broekema!

Bezoek Lefier

Schrijf een review