Koopwoning of huurwoningen Arnhem | Vivare

Vivare Reviews

  Gehorig

  Let op: woningen aan Het Kleine Oord Centrum in Arnhem zijn vrij gehorig en hierdoor minder geschikt voor huishoudens met kinderen en bewoners die niet op zoek zijn naar onrust & overlast!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Gehorig & overlast

  Let op: woningen aan Het Kleine Oord Centrum in Arnhem zijn vrij gehorig en hierdoor minder geschikt voor huishoudens met kinderen en bewoners die niet op zoek zijn naar onrust & overlast!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Huize Chaos

  Niet aan Het Kleine Oord in Arnhem wonen Het zijn slecht onderhouden verpauperde appartementen, achtertuin op de begane grond, is de schuur gedateerd, woningen zijn erg gehorig, veel troep, afval, criminaliteit, en de appartementen zijn erg slecht onderhouden. Niet hygiënisch en veel ongedierte door veel achterstallig dump huisraad goederen rotzooi & afval

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Ramp

  Als je veel gezeik wilt, dan begin je met een huis huren van vivare. Overval waar je hulp bij nodig hebt zullen zij je te kort doen. Ongelooflijk dan zon bedrijf kan blijven bestaan.

  Slecht

  Je moet bepaalde informatie 9x doorgeven voordat ze het aanpassen in hun systeem. Verder denken ze totaal niet meer om tot een oplossing of alternatief te komen. De vrouw aan de telefoon was totaal niet meelevend en luistert totaal niet naar wat je zegt. Schandalig hoe zij mensen behandelen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk
  Niet meelevend
  Niet meedenkend
  Slechte administratie

  nog nooit zo'n ellende meegemaakt!!!

  Ronduit verschrikkelijk en verre van service? Hoe bestaat dit? Al vanaf dag 1 problemen. Documenten direct aangeleverd maar geen enkel respons. Tientallen malen om reacties gevraagd. nooit gekregen maar steeds bericht dat ze niets hebben ontvangen. Ik kreeg zelfs een ultimatum anders zou de woning naar nummer 2 gaan. Niets maar dan ook niets hielp. Telefoon, mail, via een vriend. Uiteindelijk kwam het net goed met akkoord. Nooit geen echte excuses gezien. Ik moest vaak noodgedwongen in mijn enige korte pauze op de dag bellen en dan luisteren ze niet eens goed naar je. Het helpt ook niets. En je kunt nooit de juiste contactpersoon te spreken krijgen.
  Vervolgens hoor ik weeeeekenlang niets, alles is voorbereid, opgezegd, overgezet en ingepakt.
  En 3 kwartier (ja je leest het goed!) van te voren wordt er ineens asbest geconstateerd?????!!!! WTF! Dat weet je dan pas? Men probeert mij te bellen tijdens mijn werktijd waarin ik duidelijk 1000 maal heb laten weten dat ze dan mijn vriend moeten bellen omdat ik dan door werkomstandigheden telefonisch niet bereikbaar ben. maar nee hoor, ze spreken een kwartier voor de sleuteloverdracht in de voicemail in dat het niet doorgaat zonder opgaaf van redenen met een telefoonnummer dat ik vervolgens niet kan bereiken! Er was een alternatieve mogelijkheid waardoor men mij daarna snel terugbelde. TOEN kreeg ik pas te horen dat er asbest in de woning zit en dat het niet eerder dan 2020 wordt. Deze woning heb ik dringend voor mij en mijn kinderen nodig want over enkele dagen is het weekend en dan moeten we oververhuizen. In januari heeft het voor ons geen zin meer en is onmogelijk. Ook klopt de tijd van de afspraak niet met wat telefonisch met mij is gecommuniceerd. Men stond er al op de tijd die als eerst was afgesproken. Mijn huur elders is opgezegd per 16 dec en het is nu 10 dec. En mijn werk is hier in de buurt en mijn huidige woning ruim 100 km uit de buurt. Mijn kinderen hebben ook per direct onderdak nodig. Wij moeten per direct een woning hebben. Pislink aangegeven dat er per direct een oplossing moet komen. Kan ik morgenochtend zeer en zeer onwenselijk vrij nemen van mijn werk, wat veel nieuwe problemen oplevert om alsnog te komen op kantoor. Alles is al overgezet, ingehuurd, ingeschakeld.. Hoe gaat Vivare dit ooit nog op tijd oplossen? Morgenavond heb ik een sleutel nodig van een soortgelijke woning, in de buurt, niet duurder en niet in een rotbuurt! Ik ga er wel met kinderen wonen. En morgenavond is mijn enige mogelijkheid nog om iets voor te bereiden. Ik kan nu iedereen en alles weer verzetten en afzeggen. Wat een drama. Nog nooit meegemaakt dit. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost... Voor ons is dit ter overbrugging naar een koopwoning. In plaats van een gemak uit noodvoorziening hebben we er nu een bult ellende bij. Dit kunnen we naast alle drukte helemaal niet meer aan. Misgelopen inkomsten uit werk en evt bijkomende onkosten zal ik zeker op Vivare verhalen. Deze review zou ik het liefst 0 sterren geven, maar dat is niet mogelijk. Hopelijk staat deze ene ster dan nog voor een goede oplossing morgenochtend. Wat ben ik blij als ik van Vivare af ben zeg!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  communicatie
  beloftes
  betrouwbaarheid
  afspraken
  sociale vaardigheden
  Ik hoop dat ik oplossingen hier niet meer bij hoef te schrijven

Bezoek Vivare

Schrijf je eigen review